Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Φίλιππος Φλαμουριάς - Ακρίτας Σωσάνδρας 0 - 3 Α.Α.

Το ποιος εύκολο του φετινό απόγευμα πέρασε η ομάδας μας στο γήπεδο της Φλαμουριάς.
Συγκεκριμένα η αποστολή του Ακρίτα εμφανίστηκε κανονικά στο γήπεδο της Φλαμουριάς για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρων για τις δύο ομάδες, αλλά με πολύ ουσία μετά από όσα που έγιναν στον πρώτο γύρο(θυμίζουμε η ομάδα μας αν και έχασε τον αγώνα, στο τέλος τον πήρε στα χαρτιά αφού ο αντίπαλος είχε παίκτες χωρίς δελτίο στην 11αδα του).
Τελικά προς έκπληξη όλων η ομάδα της Φλαμουριάς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο αφήνοντας τους παίκτες, τους παράγοντες, τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και τους διαιτητές να περιμένουν για αρκετή ώρα. Τελικά όταν όλοι κατάλαβαν πως δεν θα εμφανιζόταν κανείς από τους γηπεδούχους, οι διαιτητές συμπλήρωσαν το φύλλο αγώνα και το παιχνίδι κατοχυρώνεται με σκορ 0 - 3 υπέρ του Ακρίτα.
Έτσι ο Ακρίτας τελείωσε το πρωτάθλημα με 44 βαθμούς και απολογισμό 14 νικών, 2 ισοπαλιών και 2 ηττών, με 44 τέρματα υπέρ και 16 κατά, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, τερματίζοντας έτσι στην πρώτη θέση της Β Κατηγορίας του πρώτου ομίλου της ΕΠΣ Πέλλας.
Πλέον ο σχεδιασμός για την νέα χρόνια στην Α Κατηγορία θα ξεκινήσει σιγά σιγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου